Draagt u mobiel erfgoed een warm hart toe? Word dan donateur!

Stichting Beterdebus zet zich in voor het behoud van historisch waardevolle bussen. Deze bussen hebben vaak jarenlang het beeld bepaald in een bepaalde regio of bij een openbaar vervoerbedrijf. Beterdebus kan dit echter niet zonder uw hulp, uw donatie wordt dan ook erg op prijs gesteld!

Hoe word ik donateur?

U kunt donateur worden door een e-mail te sturen aan info@beterdebus.nl en minimaal 25 euro te doneren via rekeningnummer NL38 RABO 0307 7839 60 ten name van Stichting Beterdebus te Utrecht. Na ontvangst van uw gegevens en donatie ontvangt u van ons het meest recente nummer van ons donateursblad.

 

Wat krijg ik als donateur?

Als donateur krijgt u minimaal twee keer per jaar het donateursblad opgestuurd en krijgt u korting op excursies. Ook wordt er jaarlijks een speciale donateursrit gereden, alléén voor donateurs.

 

Wat is de minimumdonatie?

De minimumdonatie is 25 euro.

 

Wat gebeurt er met de donaties?

Het geld dat u als donateur aan ons overmaakt, wordt gebruikt voor het doel van onze stichting: het aanschaffen, restaureren en rijdend houden van historische waardevolle bussen uit het Nederlandse openbaar vervoer. Via social media, onze website en ons blad houden we u op de hoogte van onze activiteiten.

Inschrijven als donateur:

Naam: (verplicht)

Adres: (verplicht)

Postcode en woonplaats: (verplicht)

E-mailadres: (verplicht)

Geboortedatum: (verplicht)